02 oktober 2006

BBQ 1

Helaas... na drie record maanden op rij is de zomer weer voorbij. Twee records in positieve zin en die van augustus nat en dus negatief. Het zal niemand verbazen dat het BBQ-en zich dit jaar heeft geconcentreerd in juni/juli en september. Ik geloof dat we dit jaar bijna 10x onze braai (op z'n Suid-Afrikaans) aan hebben gehad. Respectabel dacht ik. Het is niet alleen erg mooi om te doen en goed te eten, het levert ook nog eens zeer smaakvolle plaatjes op als je het mij vraagt. Om de zomer een beetje vast te houden zal ik af en toe van die plaatjes op m'n blog zetten. Te beginnen met de laatste BBQ van het jaar, gehouden op 20 september jl. met N. en F. Naast de gebruikelijke groenten (zie later) was er dit keer alleen maar vis: makreel, dorade (niet op foto) en 2 forelletjes, gehaald bij Fishes in Utrecht. Daar mag ik wel even reclame voor maken, ze hebben verse vis, weten er alles van en ze hebben me overladen met kruiden en specerijen per vissoort! Lekker duits wijntje uit de Rheingau dabei..., namelijk een Riesling Kabinett trocken, heeeeeeerlijk!

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat een feest was dat! Laten we snel gaan lunchen bij Fishes; ben benieuwd naar wat die Jamie Oliver daar nog meer in petto heeft.

15:05  
Blogger Rutger said...

gaan we snel heen, buitenseizoen is wat dat betreft toch over, maar hou de volgende blog-BBQ's in de gaten! kon nog wel eens 1tje met jullie bij zitten ;o)

17:23  

Een reactie posten

<< Home

Powered by Blogger

© 2010 Datzodoende - All rights reserved